Ontdek, creëer en vind jouw DROOMBAAN!
Passend bij wie jij bent.

1-op-1 ‘Vind jouw droombaan’ programma

Krachtig en Sensitief

Een baan die past bij wie jij bent? Wat zou dat zalig zijn. Waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen. En jij jezelf niet meer hoeft te forceren in een baan, die eigenlijk niet (meer) bij je past. Maar je van betekenis kan zijn en dat kan doen waar jij energie van krijgt en gelukkig van wordt.

Herken jij dit?

Q

Je ziet op tegen je werk. Maar blijft daar werken omdat het veilig en vertrouwd voelt en je niet weet wat je dan zou willen doen.

Q

Je bent als persoon veranderd, waardoor je twijfelt of het werk nog wel bij je past.

Q

Je werk voelt als een kunstje en je hebt de afgelopen jaren stilgestaan. Je hebt behoefte aan meer uitdaging. En wil graag ontdekken waar jouw vuurtje écht van gaat branden. 

Q

Je gaat met tegenzin naar je werk, maar je weet niet zo goed waarom.

Q

Je bent gaan twijfelen of je het werk nog wel leuk vindt. Je bent benieuwd wat nog meer bij je zou passen.

Q

Je energie lekt weg in je werk, waardoor je vermoeid bent en soms zelfs neerslachtig.

Q

Je vindt je rol niet meer zo leuk, omdat je je op persoonlijk vlak ontwikkeld hebt. Maar je weet niet zo goed wat je wel wilt.

Q

Je werk voelt al jaren als een strop.

Q

Je blijft maar malen in je hoofd over welke stappen je wil gaan zetten. Waarbij je het lastig vindt om keuzes te maken.

Q

Je zoekt meer zingeving en betekenis in je werk.

Hoe zou het voor je zijn als:

R

Je zicht krijgt op welk werk bij je past.

R

Je een duwtje in de rug krijgt om stappen te zetten naar ander werk.

R

Je erachter komt waar je staat ten aanzien van je werk. En ontdekt wat je kwaliteiten zijn en waar je blij van wordt en energie van krijgt.

R

Je werk vindt met meer zingeving en waarin jij ècht van betekenis kan zijn.

R

Je ontdekt wat er nog meer mogelijk is met jouw capaciteiten en talenten.

R

Je ontdekt welke mogelijkheden er nog meer zijn buiten de ideeën die je zelf al hebt.

R

Je werk-privé balans verbetert, zodat je werk geen negatieve invloed meer heeft op je privéleven.

R

Je praktisch geholpen wordt hoe je jouw ideeën, wensen en verlangens handen en voeten kan geven.

R

Je doelgericht op een rijtje krijgt wat jouw kansen en mogelijkheden zijn. En hoe je dit kan gaan realiseren en jezelf kan neerzetten.

R

Je ook in beeld krijgt welk werk niet bij je past, zodat je niet meer het gevoel krijgt dat je te kort schiet. En je zelfvertrouwen toeneemt.

R

Je ontdekt welk type organisaties bij jou passen, zodat je met meer zelfvertrouwen kan solliciteren.

R

Je leert waar je moet beginnen bij het vinden van de juiste baan. Welke acties en stappen heb je te zetten. Waarbij je vastgeroeste overtuigingen als: ‘vaste baan, veiligheid en geen gekke dingen doen’ niet meer leidend laat zijn.

Stop met piekeren, twijfelen en doormodderen.

Wie ben ik?

Open en krachtig, dat is wat cliënten over mij zeggen. En dat is wie ik ben. 

Mijn naam is Rosalien Mombarg en met inmiddels ruim 25 jaar ervaring in loopbaanadvies help ik hoogopgeleide mensen bij het vinden van hun ultieme werkgeluk, of anders gezegd: het vinden van jouw droombaan!

Ik vind het heel belangrijk dat jij alle tijd en ruimte ervaart in gesprekken om te kunnen vertellen wat er in je omgaat. Zo komen we in mijn ogen tot de kern. 

Ik ben ervan overtuigd dat jij het antwoord in je hebt op de vraag welk werk jij weer energie en plezier uithaalt. Het is aan mij om jou de juiste vragen te stellen. En jou de spiegel voor te houden, zodat je tot die eigen antwoorden komt. 

En daar moedig ik je bij aan. Ook als je die stappen gaat zetten naar die nieuwe baan. 24/7 ben ik daarbij voor je bereikbaar. Ik ondersteun je waar nodig, geef je tips en advies, zodat je jouw droombaan gaat vinden. 

Dat maakt begeleiding door mij heel persoonlijk. En dat is in mijn ogen essentieel als het om jou gaat en het hervinden van jouw werkgeluk.

Wat jouw droombaan is en hoe je die gaat vinden? Dat is wat we gaan onderzoeken tijdens het 1-op-1 ‘Vind jouw droombaan’ programma. Hierin gaan we ontdekken welke baan jou op het lijf geschreven is. De baan waar jij weer energie van krijgt én enthousiast van wordt. Vervolgens ga ik jou ondersteunen die droombaan werkelijkheid te laten worden. 

Ik help je bij het vinden van je droombaan

Wat levert het jou op?

Je ontdekt wat jouw droombaan is en komt erachter waar jij ontzettend veel energie van krijgt.

Je leert hoe je jouw droombaan kan veroveren: een baan waarin je uitdaging ervaart, zingeving vindt en écht van betekenis kan zijn. 

Je weet nog beter wie je bent en wat jouw TALENT is. Ondanks dat je dacht jezelf toch best goed te kennen.

Je leert hoe jij de leiding neemt bij het vinden van je droombaan. Waarbij je op een andere manier gaat zoeken naar de baan die bij je past dan je gewend bent.

Je wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen. Waardoor je als vanzelf in beweging komt. En je kansen leert zien en grijpen.

En het allerbelangrijkste; je (werk)geluk neemt toe. En je energie. Je voelt je positiever en je hebt zin om aan het werk te gaan. En hier profiteert je omgeving van mee.

|

Man (35 jaar)

Ik denk het resultaat waar iedereen op hoopt na het volgen van zo’n traject; ik werk inmiddels ergens anders, heb een functie die 100% bij me past in een bedrijf met een superfijn team en door dat alles heb ik mijn werkplezier terug. Ik werk weer graag, ga graag naar kantoor en heb mijn passie weer teruggevonden!

Daarnaast ken ik mezelf beter en ben ik over veel dingen heen gestapt, zoals altijd verlangen naar gegarandeerde zekerheid, het gevoel hebben van alles te moeten verantwoorden en het loslaten van banden die ik bij mijn oude werkgever had (m.a.w. aan mezelf denken). Ook is mijn zelfvertrouwen erg gegroeid.

Door dit alles ben ik privé ook een stuk meer te genieten. Tijdens het eten praat ik graag over mijn werk, ik laat graag zien waar ik mee bezig ben en ik heb mijn vriendin inmiddels ook vol trots kunnen laten zien waar ik werk en met wie doordat we een etentje hadden waarvoor partners ook waren uitgenodigd. Dat heb ik in de 13 jaar bij mijn vorige werkgever niet meegemaakt.

Nynke

Afgelopen maanden heeft Rosalien mij ondersteund in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik was net gestopt met mijn baan, waar ik jarenlang ziel en zaligheid in had gestopt. Ik liep al enige tijd rond met de gedachte dat ik iets anders wilde, maar wat dan ?

Om gefocust te gaan onderzoeken wat ik dan wel wilde, heb ik contact opgenomen met Rosalien. Ze luistert heel goed naar je en is oprecht geïnteresseerd en puur in haar aanpak. Het heeft mij gebracht dat ik helder kreeg wat IK belangrijk vind in een baan en waar mijn volgende stap aan moest voldoen. Daarnaast ook zeker inzichten in mijn krachten en talenten. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik ben gaan solliciteren naar een baan buiten mijn comfortzone en wel als HR Business Partner (en die baan heb ik gevonden!). Ik beveel haar van harte aan!

Frank

Afgelopen weken ben ik intensief door Rosalien begeleid in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Maar vooral in de zoektocht naar mijn eigen geluk. Ik kon de vraag ‘waar word ik gelukkig van’ niet goed beantwooorden en maakte daardoor verkeerde carriere keuzes.

Rosalien kan uitstekend luisteren en is oprecht geinteresseerd, ze prikkelt door aannames te toetsen maar legt geen druk op het proces, waardoor je zelf de route bepaald. Haar werkwijze is heel professioneel en ze zal zich altijd perfect voorbereiden waardoor ik het gevoel had erg serieus genomen te worden. Een aanrader voor iedereen die een steuntje in de goede richting kan gebruiken!

Nancy

Ik was op zoek naar een loopbaancoach die niet alleen de bekende testjes met je doorneemt maar die zich ook verdiept in mij als persoon. Ik merkte al tijdens het kennismakingsgesprek aan de telefoon dat dat wel goed zat, we hadden meteen een klik.

Ons eerst gesprek was heel bijzonder. Je voelde mij zo goed aan dat dat meteen een band schepte, het gaf vertrouwen waardoor er een erg open gesprek ontstond. Samen zijn we gaan kijken wat mijn sterkte punten zijn, hoe ik deze in kan zetten en bij welke beroepen/opleidingen deze passen. Dit alles doe jij op een zo enthousiaste manier wat ontzettend aanstekelijk werkt. Je krijgt er zoveel positieve energie van dat je ook aangezet wordt tot het maken van stappen. Jouw begeleiding hierbij is fantastisch. Ik mocht je altijd bellen/ appen of mailen als ik vragen had over oa een vacature, sollicitatiebrief of gesprek.

Je bent oprecht geïnteresseerd en je neemt hier ook ruim de tijd voor. Je hebt mij vertrouwen gegeven dat ik het ook kan en mij geholpen meer in mezelf te geloven. Heb er inmiddels al een erg positief sollicitatiegesprek opzitten. Mijn traject is aan het rollen en heb er het volste vertrouwen in dat het goed komt! Ik vond het erg jammer dat mijn coaching er weer op zat, het was erg leerzaam zowel zakelijk als privé. Maar ik weet dat ik je altijd mag benaderen voor vragen en dat je nieuwsgierig bent hoe alles gaat lopen en dat zegt iets over hoe betrokken je bent. Ik vind je echt een TOP-Coach.

Hoe ziet het 1-op-1 ‘Vind jouw Droombaan’ programma eruit?

R

3 live 1 op 1 gesprekken van een volledig dagdeel met mij. Om te onderzoeken en ontdekken wat jouw droombaan is.

R

2 coachcalls van 1 uur met mij. Om jouw droombaan werkelijkheid te laten worden in de vorm van een concrete baan.

R

Je gaat twee testen, namelijk de officiële Loopbaanscan en DISC maken ter onderbouwing en bevestiging van jouw loopbaanprofiel.

R

Je gaat samen met mij een oefening doen. Hierbij ontdek je jouw missie. Dus datgene wat jou ten diepste motiveert in werk. En jouw werk dus zin geeft!

R

Je gaat een Moodboard maken om jouw droombaan en -leven visueel vorm te geven.

R

Je wordt je middels een opdracht bewust van jouw belemmerende overtuigingen, motivators en hulpbronnen. Alleen al het bewust worden hiervan helpt jou om wel tot stappen te komen.

R

Je brengt in kaart waar jouw sterkten en zwaktes liggen. En daarmee jouw kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt. Zodat je ziet waar jij volledig tot je recht komt.

R

Daarnaast kan je mij te allen tijde bellen, mailen of appen voor vragen. Of iets waar je tegenaan loopt en ondersteuning bij wil.

Zet nu de eerste stap naar jouw droombaan!

Ben jij eraan toe de eerste belangrijke stap te zetten en te kiezen voor jouw eigen (werk)geluk? En wil je op zoek gaan naar jouw droombaan? 

Kies jouw programma:

Bij alle trajecten is het mogelijk een offerte te maken voor jouw werkgever. Ook bijvoorbeeld in het geval van outplacement. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben je er klaar voor?

Als je tot hier hebt gelezen, weet ik zeker dat je klaar bent om de volgende stap te zetten. Plan hieronder jouw gratis kennismakingsgesprek in, dan geef ik jou een tipje van de sluier van wat je van mij kunt verwachten.