Wat anderen zeggen

Cliënten aan het woord

Eigenschappen die cliënten over mij aangeven

R

Gedreven, enthousiast, nauwkeurig

R

Persoonlijke benadering/aanpak met maatwerk

R

Snelheid/beschikbaarheid van dienstverlening

R

Goede motivator

R

Meedenken met de klant

R

Sterk in communicatie

R

Goede inzet, gedreven in het vak, waardoor ik me serieus genomen voelde

R

Niets werd vreemd gevonden aan uitspraken

R

Fijne, informele communicatie

R

Rosalien is een leuke vrouw met passie voor haar beroep

R

Goede inzet en uitgebreid rapport

Ik heb door de hulp van Rosalien een beter beeld bij wat voor mij goed is op werkgebied. Tijdens het solliciteren maak ik zelf al duidelijkere keuzes dan ik eerder deed. Ik ben verder in het proces (niet qua tijdpad, maar qua keuzes).

In 2017 heeft Rosalien Mombarg mij begeleid om te herontdekken wat ik wil, wat ik kan en waar mijn prioriteiten liggen op werkgebied. Door de juiste vragen te stellen en goed door te vragen heeft zij mij bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en mijn voorkeuren. Zij heeft mij bijzonder goed geholpen om zelf keuzes te maken. Het resultaat is dat ik mezelf heb ingeschreven voor een studie en dat ik solliciteer naar een baan bij een middelgrote onderneming.

Angelique

Wat zijn de drie unieke eigenschappen van Rosalien die u wat hebben opgeleverd?

Vertrouwen: Het voelde vertrouwd om met Rosalien in gesprek te zijn. Ik heb het gevoel gehad dat ik alles kon zeggen en dat wij gelijkwaardig waren.

Doortastend: Rosalien weet goed verbindingen te leggen tussen eerdere gesprekken, woordkeuzes, intonaties en houding. Daarbij weet zij precies de juiste vragen te stellen.

Creatief: Rosalien weet leuke en verschillende opdrachten te verzinnen die aansluiten bij de persoon. Ik ben nog steeds erg blij met de inspiratie oefening waarbij ik een moodboard moest maken.

Ik vond het heel fijn om samen met Rosalien te werken aan mijn toekomst. Zij bereidt ieder gesprek goed voor, dat merk je aan de vragen die zij stelt, waarbij zij een verbinding legt tussen verschillende gesprekken. Zij is erg doortastend. Ook de opdrachten die zij meegeeft waren van grote waarde. Het stimuleerde mij om beter en vaker na te denken over wat voor mij werkt.

De hulp van Rosalien voelde als een grote zus die de weg vrij maakte, zodat ik aan mijn ‘reis’ kon beginnen.

Rosalien Mombarg heeft mij fantastisch geholpen bij het vinden van de juiste job voor mij. Samen hebben wij gekeken naar mijn kracht, competenties, energie- en inspiratiebronnen. Dit deden wij door middel van gesprekken, verschillende testen en inspirerende opdrachten. Rosalien heeft er altijd voor gezorgd dat er een vertrouwde omgeving was, waarin alles gezegd en besproken kon worden. Het eindresultaat is een rapport met daarin mijn profiel met kernwaarden en competenties, met daaraan een beroepsprofiel gekoppeld. Het uiteindelijke rapport is een genot om te lezen, een waar cadeautje.

Janine

Ik voelde me erg welkom en mijn loopbaancoach zag al snel wie ik als persoon ben, en wist ook meteen hoe ze me kon helpen. Ze voelde goed aan wat bij me past en wat niet. Hierdoor sloot ze vanaf het begin af aan erg goed bij mijn wensen aan.

Rosalien Mombarg heeft mij op een zeer prettige en effectieve manier een zetje gegeven om wat meer mijn hart te volgen en om dichter bij mijn droombaan te komen.

Violet

Bij de eerste kennismaking kreeg ik gelijk een goed en vertrouwd gevoel. Rosalien kwam ook spontaan over en dat was nou net waar ik veel behoefte aan had. Ik kwam in een rollercoaster vol met emoties na mijn ontslag en daar heeft ze me goed doorheen geholpen. En haar werkwijze is in al die tijd niet verzwakt. 

Ik heb het ervaren als dat ik naar een leuke kennis/vriendin ging en daar al mijn problemen en vragen die betrekking hadden op het weer toetreden op de arbeidsmarkt kon neerleggen. Nu ik een baan heb gevonden en voor mij het traject stopt, kan ik niets anders zeggen dan dat ik deze uurtjes ga missen. Complimenten aan Rosalien, want haar motivatie/positieve instelling heeft mij daar gebracht waar ik nu ben.

Jose

Ik heb contact gezocht met Rosalien om mij weer op de arbeidsmarkt te begeleiden naar een leuke job. Rosalien doet haar werk met passie, dat staat voorop!

Ik heb haar leren kennen als een zeer deskundig en betrokken loopbaancoach die met je meedenkt. Rosalien is erg enthousiast en gedreven. Zij is ook buiten haar werktijd bezig om de beste werkplek voor je te vinden. Zij ziet elke kans als een uitdaging en dat is erg motiverend.

Het was prettig om met haar te werken en ik kan haar van harte aanbevelen!

Mary

Vandaag de laatste keer bij Rosalien geweest. Het was erg leuk om te onderzoeken wat ik wil, wat past en hoe dat dan vorm te geven.

Rosalien stelt gerichte vragen en geeft verdraaid goede feedback en dat heeft mij enorm geholpen. Professioneel en met vrolijke noot heeft zij mij begeleid in het inzicht-proces.

Dank je wel Rosalien! Ik kan weer (volle vaart) vooruit 🙂

Mimi

Wil jij ook jouw (werk)geluk hervinden?