Mijn visie

Jouw unieke talent

Het vereist moed om steeds meer jouw eigen waarheid te leven.

Ik geloof dat ieder een eigen uniek potentieel heeft. Het is mijn kunst samen met jou te onderzoeken wat dat is.
Mensen die ik begeleid voelen zich gezien en gehoord door mij. Of het nu iemand is die heel druk en vurig is of iemand die heel onrustig is, iemand met weinig zelfvertrouwen of een persoon die hooggevoelig is; ieder heeft zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en het is de kunst om die te leren zien. En op de juiste wijze en binnen de juiste werkomgeving in te zetten.
We gaan op zoek naar het werk wat je echt leuk vindt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Zo wordt werken weer leuk en gaat het vanzelf. Je stijgt boven jezelf uit en gaat dingen doen die je van tevoren niet had kunnen bedenken. Dat is het moment waarop je werk doet dat bij je past en waarbij jij samenvalt met het werk dat je doet. Dat te ervaren is magisch en kan ik je van harte aanbevelen!

Dit proces te mogen begeleiden, vind ik het mooiste wat er is!

Dat is mijn unieke potentie en hierin voel ik dat mijn eigenschappen en kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.

Je unieke talent leven

Processen in mensen, daar ben ik al heel mijn leven in geïnteresseerd. Gedachtes, gevoelens, lichaamsbewustzijn, die allemaal bepaalde input en signalen geven. Denkbeelden, overtuigingen, oordelen. Ze willen je allemaal van alles vertellen. De kunst is daarbij in het midden te blijven en al deze gedachtes te aanschouwen en ze niet allemaal gelijk als de waarheid aan te nemen. De juiste route is om naar het fluisteren van je hart en de stem van je ziel te luisteren. Net als je gevoelens en de signalen van je lichaam je ook veel duidelijk kunnen maken. Jou hier bewust van te maken en dit te laten doorzien, brengt je dichter bij jezelf en ontdoet je van de buitenste lagen bij jezelf.

Als iemand zijn unieke talent leeft, dan kan je in iemands ziel kijken en daarvan gaat iemand stralen. Daar zit het echte ‘succes’ en persoonlijke groei. De binnen- en buitenwereld zijn dan hetzelfde en er zit geen laag meer tussen. Dan kan je ook oprecht verbinding maken met de mensen om je heen. De weg hier naartoe in een traject, dat is voor mij het mooiste wat er is. Dan is er magie! Als alle laagjes wegvallen en iemand weer totaal in zijn eigen volle potentie komt te staan met alle kwetsbaarheid die daarbij hoort.