BeZINningsdag ‘Back to your nature’

Werken en leven vanuit wie jij ten diepste bent

Back to your nature

Je voelt dat je op een kruispunt staat in je (werk)leven. Het schuurt. Je bent niet echt gelukkig waar je bent. Je wilt niet terug naar waar je vandaan komt, maar de stap zetten naar iets nieuws lukt ook nog niet. Omdat je nog niet weet waar je uitkomt, of omdat je vastloopt op angst of onzekerheden. Je staat hier al een tijdje, maar je voet optillen om de drempel over te stappen voelt nog erg spannend. Je verlangen is groot en jouw hart dringt steeds weer aan op een andere richting. Misschien luid en helder, misschien op fluistertoon of krakerig. Maar onmiskenbaar en overduidelijk klopt het verlangen op jouw deur.

Ken je dit?

Q

Je voelt je onrustig of ontevreden over je huidige invulling van werk.

Q

Waar je eerder voldoening uit haalde lijkt je nu minder vervulling te geven.

Q

Jij bent gegroeid en/of je omstandigheden zijn veranderd, maar je werk is niet met je meegegroeid en dat wringt.

Q

​Je weet wat je hebt, maar nog niet wat je krijgt.

Q

Jouw hart fluistert over een andere richting. Of misschien schreeuwt jouw hart het uit van verlangen, maar iets houdt je tegen om de sprong te wagen.

En verlang jij naar:

R

Aandacht, ruimte en tijd voor jou?

R

Loskomen van de waan van alle dag, zodat je contact kunt maken met wat er écht in je leeft? Met aandacht voor lichaam, geest en ziel.

R

Moed om jouw eigen pad te lopen?

R

Werk dat jou vervult en waarin je moeiteloos jezelf kunt zijn?

R

Kortom: te zijn wie je ten diepste bent? En vanuit die unieke waarde jouw bijdrage leveren aan de wereld?

Dan is deze dag voor jou!

Eén dag met gelijkgestemden

We gaan naar de onderstroom. We laten de ruis van het dagelijkse leven en de maalstroom van het denken verstillen en bezinken, zodat er weer helderheid ontstaat over waar het in essentie voor jou om gaat. Je krijgt (nog meer) zicht op jouw dromen en verlangens, wat jou drijft en wat je daarin (nu nog) tegenhoudt. Je gaat van binnenuit bewegen in de richting van jouw dromen.

Dat doen we vanuit een prachtige, rustige locatie waar we omgeven worden door de natuur. Samen met een groep van maximaal 8 deelnemers. We omhullen ons door een heel fijne ruimte, waarin een veilige bedding voorop staat en alles er mag zijn.
Daarbij word je begeleid door mij en door Rozemarijn van Lichaamswijs Coaching.

Je doet het zelf, maar niet alleen. Een dag met anderen die tegelijk met jou stappen zetten op hun eigen (helden)reis, is ongelooflijk steunend en soms zelfs helend. Zelfs zonder veel te praten of uit te wisselen.

Wanneer je naast je rationele denken ook jouw hart en ziel aan het woord laat, kan dat soms kwetsbaar voelen. Zeker wanneer je plannen maakt dat neer te zetten in de buitenwereld! Door de bedding van een kleine groep en de gezamenlijke ervaring van Rozemarijn en mij, kun je rekenen op een plek waar jij je op je gemak voelt om op onderzoek uit te gaan en van binnenuit te gaan bewegen.

Wat mag je verwachten?

Een dag voor jezelf. Een dag waarop je de tijd en ruimte ervaart om te voelen en te luisteren naar je eigen innerlijke wijsheid. Je wordt uitgenodigd om zowel stil te staan, als letterlijk en figuurlijk in beweging te komen om afgestemde stappen te zetten op weg naar jouw werkgeluk. Met twee ervaren begeleiders en een programma speciaal ontwikkeld om jou hierin optimaal te ondersteunen.

R

Lichaamswerk en meditatie; om je te verbinden met jouw lijf, jouw hart en intuïtie. Kortom, met de wijsheid en de antwoorden die jij al bij je draagt.

R

Integratietijd; tijd om je te openen en te integreren wat je meemaakt tijdens de dag

R

Verbinden vanuit eigen ruimte en eigenheid; de verbinding met jezelf is de basis. Vanuit daar is er de verbinding met elkaar. Puur en zuiver.

R

Missie oefening; je maakt verbinding met jouw verlangens of wellicht zelfs roeping.

R

Onderzoeken wat je tegenhoudt. En wat je hier zelf in kunt doen.

R

Bewegen van binnenuit: stap(pen) in de richting van jouw dromen.

R

Vuurritueel; vuur is een krachtig element. Het transformeert en helpt in beweging te komen.

R

We delen met elkaar de eerste stappen die jij wil gaan zetten naar meer werkgeluk.

Tijdens de dag kun je bovendien rekenen op een heerlijke vegetarische lunch en avondeten en koffie en thee met lekkers.

Voel je dat dit een dag is die jij jezelf gunt? Geef je dan gerust op. We lopen graag een eindje met je mee in de richting van een baan die bij jou past! Wacht niet te lang, er is plek voor maximaal 8 deelnemers, omdat we de groep graag klein willen houden.

Heb je vragen of wil je sparren over of deze dag (nu) bij je past? Neem contact op voor een telefonische afspraak. Ik beantwoord graag je vragen en denk met liefde met je mee.

‘Don’t ask what the world needs; ask yourself what makes you come alive and go do that.
Because the world needs people who have come alive.’ 

Howard Thurman

Wie zijn wij?

Rosalien Mombarg is loopbaancoach en heeft al 25 jaar ervaring met loopbaanontwikkeling. Zij begeleidt sensitieve mannen en vrouwen bij het hervinden van hun werkgeluk. Zij doet dit op een heel persoonlijke manier.

Doordat zij zelf hoogsensitief is, kan zij zich goed in jou inleven en op jou afstemmen. Dit maakt dat zij samen met jou tot heldere inzichten en antwoorden komt om jouw werkgeluk weer te hervinden.

Rosalien gelooft erin dat jij het antwoord op de vraag wat jouw droombaan is, al bij je draagt. Maar weet uit ervaring hoe lastig is om dit antwoord bij jezelf te ontdekken, naar te luisteren en in te geloven. Dat is de reden dat zij deze BeZINningsdag samen met Rozemarijn Schoot aanbiedt. Want om tot duurzame antwoorden te komen, is het belangrijk om eerst bij jezelf te komen. Door te ontspannen en de stilte op te zoeken.

Rozemarijn Schoot is lichaamsgericht coach en yogadocent. Zij begeleidt mensen op de weg naar binnen. Dit is waar zij in gelooft:

‘Door je te verbinden met je lijf en opnieuw te (leren) luisteren naar wat zich diep van binnen roert, ontwikkel je jouw innerlijk kompas en leer je daarop te vertrouwen. Je komt weer in contact met je gevoel, je behoeften, je verlangens, jouw innerlijke weten en jouw kracht. Een verbeterd innerlijk kompas zorgt voor meer vertrouwen, verwondering, verbinding, (zelf)liefde en levensvreugde. Vanuit die plek in jou, die er altijd is, kun je jouw werk en leven richting geven en bezielde en belichaamde keuzes maken. Dan ben je vanuit jouw kracht en unieke gaven betekenisvol voor anderen.’

Het is Rozemarijn haar zielsmissie mensen in dit proces te begeleiden en te bekrachtigen, zodat ze in vertrouwen en liefde zelf verder kunnen.

Afgestemd, warm, geïnteresseerd, liefdevol, intuïtief, helder en communicatief zijn woorden die haar goed omschrijven.

Samen geloven we dat de wereld nog mooier wordt als ieder zijn hartsverlangen gaat volgen en delen we de passie daar een bijdrage aan te leveren.

Ervaringen van anderen

Door de juiste inzet van oefeningen en meditaties kom je tot je kern waar je vanaf dat moment mee aan de slag wil gaan! Ik heb de dag als superfijn ervaren en ik weet nu een stukje beter wie ik ben en waarvoor ik mij wil gaan inzetten. Zonder deze oefeningen was dat zeker niet gelukt. Ik ben blij dat ik de diepere laag heb gevonden en stiekem ook dat ik bij dat gevoel kan komen door de inzet van de juiste oefeningen en begeleiding. Als je in rust, warmte en vertrouwen ondergedompeld wilt worden op zoek naar jouw hartenwens of een duwtje in de rug van jezelf wil, zou ik je echt aanraden om deel te nemen aan de bezinningsdag bij Roos en Roos.

Anna

Het was echt een hele fijne dag. Echt een cadeautje voor mijzelf. Het werd me nog meer duidelijk hoe belangrijk het is zelf sturing te geven en mijn verlangen te volgen. Deze dag heeft me de bevestiging gegeven waar ik naar zocht. Het was fijn dat alles er mocht zijn aan gevoelens en gedachten en er was tijd en aandacht voor ieder. De locatie en natuur er omheen waren prachtig.

Janine

Het was een ontzettend fijne dag om de ruimte te nemen voor mezelf en wat er allemaal in me omgaat. Ik geniet nog steeds na van de dingen die voor mij op hun plek gevallen zijn. Ik kon wat meer de diepte in en de aha-momenten geven me nieuwe houvast. Ik ben weer gemotiveerd en geïnspireerd geraakt. Ook heel fijn hoe jullie luisteren en meedenken. Ik heb jullie beiden ervaren als heel open en met een positieve houding. Ik zou deze dag zeker aanbevelen aan anderen!

Katja

Praktische Informatie

Kosten: Particulier: €175,- (incl. btw)
Zakelijk/ZZP: €175,- (excl. btw)
Inclusief een compleet verzorgde vegetarische lunch & diner.
Datum: Vrijdag 12 april 2024*
Tijd: 10:00 uur tot 20:00 uur
Locatie: Vlierhof Eco Community & Holistic Retreat Centrum 
(20 autominuten van het centrum van Nijmegen)
Klever Strasse 115
47533 Kleve (Duitsland)

* Heb je interesse in deze dag, maar kun je niet op deze datum? Laat het ons weten! We gaan deze dag vaker geven.