Van vastLOPEN naar beweging in werk

Wandelcoaching

Reflectiegesprek in de natuur

Heb jij het gevoel vast te lopen in je werk? En heb je behoefte aan een klankbord of spiegel, omdat je zelf in rondjes blijft draaien? En daar eigenlijk niet zo veel verder mee komt? Behalve frustratie, een lusteloos gevoel en het afnemen van zin in je werk?

Herken jij dit?

Q

Je twijfelt of je baan nog wel bij je past.

Q

Je hebt al wel ideeën over wat je zou willen, maar vindt het lastig om dit vorm te geven.

Q

Je hebt behoefte aan bevestiging.

Q

Je voelt je lusteloos en hebt een gebrek aan energie. 

Q

Je voelt je soms neerslachtig.

Q

Je bent vaker chagrijnig en dit heeft invloed op de mensen in je omgeving.

Verlang jij ook naar:

R

Je weer gelukkig in je werk te voelen.

R

Vol energie aan het werk te zijn.

R

Op zondag weer zin hebben om aan het werk te gaan.

R

Zinvol en betekenisvol werk te doen.

R

Bevestiging te krijgen welke beroepen bij jou passen. 

R

Te begrijpen waarom je op dit moment vastloopt.

Wat beweegt jou in werk? 

Wie ben ik?

Ik ben Rosalien Mombarg en heb al ruim 25 jaar ervaring in loopbaanontwikkeling. Ik begeleid veelal hogeropgeleide sensitieve vrouwen en mannen, die vastlopen in hun werk. Of op zoek zijn naar meer vervulling, zingeving en betekenis in werk. 

Ik ben open, no-nonsense, onbevooroordeeld en persoonlijk. Cliënten voelen zich daardoor al snel op hun gemak bij mij. 

Ik geloof erin dat jij het antwoord in jou draagt op de vraag wat jouw droombaan is. Het is aan mij om middels vragen en reflectie jou tot jouw eigen antwoorden en waarheid te laten komen.

Ik ben een zeer sensitief persoon wat ik inzet tijdens onze gesprekken. Dit betekent dat mij ideeën te binnen vallen, die ik met je deel en die vaak spot on zijn. Maar ook maak ik gebruik van hetgeen ik voel en ervaar en zie bij jou. Dit geeft jou essentiële informatie en raakt jou in je kern. 

Ik help je bij het vinden van je droombaan

Hoe zou het voor jou zijn als?

Je jouw verhaal kwijt kan en je frustraties kan delen.

Iemand die samen met jou kijkt naar je verlangens en dromen.

Jij gemotiveerd en geïnspireerd raakt om werk te maken van jouw dromen.

Je beter gaat begrijpen waarom je vastloopt in je werk.

Je een beeld krijgt van welke beroepen goed bij jou passen.

Je gelukkig bent in je werk.

Je weer positief en vrolijk bent, ook voor je omgeving.

|

Reggy

Als iemand mij 2 maanden geleden had verteld je hebt per 1 september je eigen bedrijf dan had ik dat nooit geloofd. Ik heb altijd heel hard geroepen dat zou ik nooit doen. Dus blijkt wel weer zeg nooit nooit.

Het was heel fijn om gesteund te worden door en te praten met iemand die weet waar ze over praat en succes verhalen kan delen. Ik heb gelijk doorgepakt en ik heb vandaag mijn 1e opdracht binnen gehaald. Ik start per september als zzp-er en tot december zit ik al vol. Ik heb er super veel zin in en voel de energie en enthousiasme volop. Heel bijzonder wat er allemaal gebeurd nu ik open sta voor een nieuwe uitdaging.

Nogmaals bedankt voor het zetje die ik van jou heb gekregen. Door ons gesprek heb ik de durf gehad om ook door te pakken en opties te onderzoeken.

Hannie

Dank je wel voor je tijd en je aandacht voor mij. Ik was een ontzettende spraakwaterval en die overvloed ‘ontrafelde’ je tot voor mij herkenbare woorden, competenties en thema’s. Je hebt mij ook (opnieuw) een aantal dingen onder ogen laten zien. Deze middag geeft mij nu in elk geval al zoveel positieve energie om verder te zoeken én daarbij vooral ook mijn gevoel ‘aan’ te zetten. Je bent een vakvrouw!

Man (35 jaar)

Ik denk het resultaat waar iedereen op hoopt na het volgen van zo’n traject; ik werk inmiddels ergens anders, heb een functie die 100% bij me past in een bedrijf met een superfijn team en door dat alles heb ik mijn werkplezier terug. Ik werk weer graag, ga graag naar kantoor en heb mijn passie weer teruggevonden!

Daarnaast ken ik mezelf beter en ben ik over veel dingen heen gestapt, zoals altijd verlangen naar gegarandeerde zekerheid, het gevoel hebben van alles te moeten verantwoorden en het loslaten van banden die ik bij mijn oude werkgever had (m.a.w. aan mezelf denken). Ook is mijn zelfvertrouwen erg gegroeid.

Door dit alles ben ik privé ook een stuk meer te genieten. Tijdens het eten praat ik graag over mijn werk, ik laat graag zien waar ik mee bezig ben en ik heb mijn vriendin inmiddels ook vol trots kunnen laten zien waar ik werk en met wie doordat we een etentje hadden waarvoor partners ook waren uitgenodigd. Dat heb ik in de 13 jaar bij mijn vorige werkgever niet meegemaakt.

Nynke

Afgelopen maanden heeft Rosalien mij ondersteund in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik was net gestopt met mijn baan, waar ik jarenlang ziel en zaligheid in had gestopt. Ik liep al enige tijd rond met de gedachte dat ik iets anders wilde, maar wat dan ?

Om gefocust te gaan onderzoeken wat ik dan wel wilde, heb ik contact opgenomen met Rosalien. Ze luistert heel goed naar je en is oprecht geïnteresseerd en puur in haar aanpak. Het heeft mij gebracht dat ik helder kreeg wat IK belangrijk vind in een baan en waar mijn volgende stap aan moest voldoen. Daarnaast ook zeker inzichten in mijn krachten en talenten. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik ben gaan solliciteren naar een baan buiten mijn comfortzone en wel als HR Business Partner (en die baan heb ik gevonden!). Ik beveel haar van harte aan!

Anke

Net een intensief traject afgerond bij Rosalien. De rust, open blik en de volledige onbevooroordeelde manier waarop ze jou benadert werkt super prettig. Ik was volledig op mijn gemak, een belangrijke voorwaarde om jezelf open te kunnen stellen om daarna samen te onderzoeken waar jouw waarden en behoeften vandaan komen, wat er wel en niet bij jou past en waarom. Rosalien is oprecht, enthousiast en begaan met jou gedurende het hele traject, ook tijdens de zoektocht naar die ene baan die ik inmiddels gevonden heb.

Wandelcoaching!

Ik loop letterlijk graag met je mee! Tijdens een laagdrempelige wandeling in de natuur, waarbij jij jouw verhaal kan delen. En ik jou spiegel wat ik hoor en zie. Zodat jij zowel tijdens een wandeling als daarna weer in beweging komt richting meer werkgeluk. En weer vol inspiratie en motivatie op zoek gaat naar werk dat wél bij je past. 

Jij bepaalt zelf hoe lang je wil wandelen, waarbij we minimaal 1 uur op pad zijn. Mijn ervaring is dat de tijd vaak vliegt en we al snel 2 tor 3 uur of een dagdeel onderweg zijn. 

Investering: €125,- per uur (inclusief BTW).

We wandelen op een plek in overleg. Dit kan zijn op een plek rondom Nijmegen of bij jou in de buurt. Als dit meer dan 20 km van mijn woonplaats vandaan is, reken ik 0,19 per kilometer. 

Ben je er klaar voor?

Als je tot hier hebt gelezen, weet ik zeker dat je klaar bent voor een loopbaangesprek in de natuur. Plan hieronder jouw gratis kennismakingsgesprek in, dan geef ik jou een tipje van de sluier van wat je van mij kunt verwachten.